18. Üzletember találkozó – Beszámoló

Kissé vizes de nagyon jó hangulatú rendezvény volt a nagykorú (18.) üzletember találkozó

“Már hajnalban esett az eső! Telefonhívások több helyről: Megtartjátok? Lesz focimeccs? Lesznek sátrak? A főzés nem marad el?
Mindenre a megnyugtató szervezői válasz: Ha 17 éven keresztül mindig megtartottuk, akkor az idén sem lesz másképp! És így is lett!”

Kissé, sőt nagyon vizes (esős) kezdet után 10 óra után nem sokkal Marjay Gyula a VOSZ KMRSZ elnöke megnyitotta a 18. Üzletember találkozó a szabadidős programok jegyében, az egészséges vállalkozókért címet viselő rendezvényt. A rendezvényt köszöntöttkep_4.jpge még meghívott vendégünk dr. György István úr, Budapest kormánymegbízottja és Karácsony Gergelkep_5.jpgy Zugló polgármestere. Addigra az eső is kezdettalábbhagyni és a bátrabb vállalkozók és meghívott vendégek sorakoztak a regisztrációs pultnál, a focisták pedig már szaggatták góljaikkal a vizes kapu-hálókat. A nedves fától kissé füstölögve éledtek a tüzek a bográcsok alatt. Voltak akik

nem bízták a véletlenre a tűzgyújtást, gázpalackot és körégőt hoztak a bogrács alá. De ez nem volt kizáró ok, a főzőverseny alapelve, hogy magyar alapanyagokból magyaros ételek készüljenek. Ennek mind az egy tucat főző eleget is tett. A mesterszakácsok és az étkeket kedvelő, de nem szakember tagokból álló zsűri – Jegenyei István és Hortobágyi Péter – nem győzte a kritikák mellett a dicséreteket is osztani a fakanállal szorgoskodó “shéfjelölteknek”.
A focira még visszatérve, a kiváló teljesítmények mellett ki kell emelni a sportszerűséget, ami végig jellemezte a meccseket. A foci mellett szintén kissé vizesen, de osztatlan sikert aratott a lábtengó verseny is. Persze a kötélhúzás, a kosárra dobás, a darts verseny, valamint az íjászat is kedvelt időtöltés volt. Ebéd utánra, a gyermekeket vonzó ugrálóvár is “feléleledt” eső áztatta álmából, majd futásban is összemérhették a kicsik is a tudásukat.
A szellemi sportnak is szokás szerint teret adott a rendezvény, az ulti vállalkozó bajnokai ütötték a blattot, majd vitatkoztak, hogy valóban jó volt-e a piros betli és miért nem az királlyal indult a partnerük! (Pedig nem is volt tökfilkó)

Egy átlagathos_karikasportnap.jpgokuty_1.jpgsnak induló kutyabemkuty.jpgutatóval is készültek a szervezők, de mint kiderült profi kutyusok és gazdáik, valamint profi oktatók egy varázslatos bemutatót tartottak, melyben a kiválóan dolgozó kutyák a legkülönbözőbb akadályokat győzték le, a tüzes karikáról már nem is szólva. A tapsok bizonyították, hogy sokaknak tetszett a bemutató.

Az egészség megőrzésre is gondoltak a szervezők, szűrővizsgálatokra lehetett jelentkezni. A SOTE Fül-orr-gége klinikájának jóvoltából még allergia tesztek is készültek, és tanácsokkal látták el a vállalkozókat.

kep.jpgA szabadidős és egészségmegörző programok mellett szakmaiság sem hiányzott a kínálatból. A kókler könyvelők veszélyeiről tartott tájékoztató Harkai István a Minőségi Könyvelők Klubjának elnöke, mely szervezettel a VOSZ KMRSZ ugyenezen alkalomból együttműködési megállapodást is aláírt.
De pályázati tanácsokat a VOSZ tanácsadójától, adó tanácsokat pedig a NAV jelenlévő képviselőitől kaphattak az érdeklődők.
Hogy ne csak azon vállalkozások profitáljanak az üzletember találkozóból akik jelen voltak, hanem azok is akik távol maradtak, a VOSZ KMRSZ elnöksége együttműködési megállapodást kötött a FUTURE Nemzetközi Gazdaságfejlesztés Klaszter Egyesülettel a vállalkozók piaci poziciójának javítása céljából. Szintén együttműködési megállapodást írt alá Marjay Gyula a Duna Menti Regionális Vízmű vezérigazgatójával, Tóth Istvánnal, valamint Németh Miklóssal, Pócsmegyer polgármesterével.
E megállapodások akkor válnak élővé, ha tartalommal is megtöltik, mondta az aláírásokat követően az elnök, de igyekeznek minden érdeklődő felé eljuttatni és az ebből fakadó előnyöket pedig megosztani a tagok között.

A délutáni eredmény hirdetésekre már a nap is megmutatta addig rejtegetett sugarait. A sportversenyek I-II-III. helyezettjei értékes ajándékokkal gazdagodhattak a szponzorok jóvoltából!
Aki a végét is megvárta az bizony még egy kis kalóriát felvehetett, mert hatalmas adag székely káposzta vacsorával búcsúzott a rendezvény a Mogyoródi úti pályától.

tamogatoiplakat.jpgA rendezvény támogatói >>>

Nyertesek:
Zugló Vándor Kupa (kispályás foci): I. Holom FC. II. Kispest Bólyai , III. HKIK Nyugat
Főzés: I.Kiving Kft, II. ” Estin végzett séfek”, III.Trimedio Csoport
Kosárlabda ffi.: I. Nagy Zsolt, II. Gubacsi Károly, III. Fiffinger Gábor
Kosárlabda női: I.Nagy Ilona , II.Brosch Renáta, III:Gröb Krisztina
Kosárlabda gyermek: I. Béni Miksa, II. Rákos Márton
Atlétika női: I. Rákosy Mónika, II. Szentpéteri Éva, III. Kiss Gyöngyi
Atlétika ff.: I.Darabos Dávid, II.Rákosy Gergely, III. Csík Attila
Atlétika ifi: I. Kiss Maja, II. Rákosy Csenge, III.Reich Petra
Ulti: I. Zenteg Ferenc, II. Szabó László, III. Pócsi Imre
Kötélhúzás: I.Simon Richárdné-Demeter Gábor, II. Turzán Hajnalka- Lombos Viktor,III. Rákosy Mária- Rákosy Gergely
Kötélhúzás ifi egyéni: I. Reich Petra, II. Kiss Maja