Ragyogó napsütés, üzleti megbeszélések, sport, jó ételek, remek hangulat!

megnyito1Ez jellemezte a XIX. Üzletember találkozó a szabadidős programok jegyében című rendezvényt, melyet a VOSZ Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezete hagyományosan szeptember első szombatján rendezett meg.

Már fél 8 után sorra érkeztek a “bográcsos” vállalkozók, majdmegnyito2 követték őket a foci mezbe bújt vállalkozó társak. A rejtélyt feloldva: megkezdődött az üzletember találkozó, aminek az első lépései a főzőverseny bográcsai alatti tüzek csiholása, a foci körmérkőzések elkezdése volt.

Immár második éve a zuglói Mogyoródi úti sportpályán került az esemény megrendezésre, ahova 10 óra körül más ingbe, zakóba öltözött urak is jöttek, akik a megnyitó hivatalos vendégei, és az ünnepélyes aláírási ceremóniai részesei voltak.

10 órát követően sok száz ember részvételével, rövid ünnepi köszöntővel Marjay Gyula elnök úr megnyitotta a rendezvényt.

Ezt követően dr. Zöld-Nagy Viktória a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős helyettes államtitkára a vállalkozókra nehezedő bürokratikus terhek csökkentését is jelezte a megjelenteknek, majd hozzátette, hogy ebben a munkában komoly segítséget jelentett a vállalkozók véleménye, melyet a nyár eleji országos bürokrácia csökkentő konferencia sorozaton mondtak el Tarnay RichárdPest megye kormánymegbízottja a vállalkozók és a kormányhivatalok egymás melletti működéséről szólt, mely egyre jobb lesz, de még mindig szükséges a részletek csiszolása. Karácsony Gergely, Zugló polgármestere, a rendezvény helyszínének házigazdája a zuglói vállalkozókon keresztül üzent minden vállalkozónak, hogy fontos az önkormányzatoknak a vállalkozókkal való együttműködés és ezt támasztja alá jelen rendezvény is. Dr. Kiss Zoltána BKIK elnöke köszöntőjében üdvözölte a rendezvény minden résztvevőjét. Kiemelte, hogy hagyományosan jó a kapcsolat a BKIK és a VOSZ BPMRSZ között, így minden évben kiemelten támogatják ezt a rendezvényt is. A jó hangulat garantált, ahol ennyi tenni akaró vállalkozó jelenik meg, zárta beszédét.

A megnyitót követően ünnepélyes aláírási procedúra következett. A NAV Kelet-budapesti Igazgatósága, Dél-budapesti Igazgatósága, Észak-budapesti Igazgatósága, Pest megyei Igazgatósága és aaláirás VOSZ Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezete együttműködési megállapodást írt alá. A dokumentumot a NAV részéről dr. Szarvák Jenő, Vörös Attila, Heinrich János, Polgár Péter igazgatók, a VOSZ BPMRSZ részéről Marjay Gyula látta el kézjegyével. (Az aláírt dokumentumot a itt tekinthetik meg az érdeklődők.)

A megnyitó ünnepségen került átadásra a VOSZ BPMRSZ és a Lyoness Hungary Kft. között kötött együttműködési megállapodás alapján az első három kedvezményes vásárlásra jogosító tagkártya, melyet tagjaink, igény szerint fognak megkapni a következő hónapokban.

A nap folyamán a vállalkozókat tanácsadással segítették a NAV kitelepült szakemberei, a Pest megyei Kormányhivatal munkatársai. De jelen voltak pénzügyi tanácsadó, vállalkozási tanácsadó cégek, valamint több média is képviseltette magát.

Az egészségügyi szűrősátorban az Uzsoki Modell munkatársai várták a vállalkozókat, koleszterin, cukor, vérnyomás mérésre és tanácsadással segítették az egészséges életmód fenntartását.

focicsapatDe az egyik legfőbb szerep a sportnak jutott. A VOSZ BPMRSZ-BKIK vándorkupáért folyó kispályás foci bajnokságon 15 csapat versengett. A körmérkőzéseket követően egyenes kieséssel döntötték el a helyezéseket. A sportszerűség jegyében zajló meccsek végeredménye: I.hely:GÉNIUSZ II:NAVGOROD III:NETINFOBANK

A focin kívül páros lábtengó verseny komoly küzdelmet hozott. I.hely: BKIK  (dr. Kiss Zoltán- Vér  Ferenc) , II.hely: Mester ( Nemestóti Zoltán – Herczku Iván) III.hely: Amatőrök  ( Molnár Péter –Takács András)

Asztali teniszben, kosár dobásban, atlétikában, dartsban, skanderben és nem utolsó sorban ultiban is keményen küzdöttek a vállalkozók és családtagjaik egymással a győzelemért.

poriA bográcsos magyaros főzőverseny is nagyon szép, jó ízű ételekkel örvendeztette meg a kostolókat és persze a csapatokat is, akik esetenként komoly mennyiségű 30-40 literes bográcsban főtt pörköltöt készítettek. A zsűrit, mint mindig mesterszakácsok és a társadalmi zsűri alkották. Jó tanácsokkal, esetenként kritikával is ellátták a szabad tűzi főzésben jeleskedőket.

A főzőverseny vádorkupáját a Gablini Kft csapata nyerte el. II. helyezett lett a Horfer Kft csapata, III. pedig a Zuglói Polgárőrség.

szkanderA színpadon is folyamatosan zajlottak a produkciók: Néptáncbemutató, Szkander bemutató Turcsányi Ferenc személyi edző, szkander  EB ÉS VB. 4.helyezcapueraett vezetésével, Női alakformáló torna a VÁLLALKOZÓ NŐK SZÁMÁRA Medgyessy Ildikó vezetésével, CAPOEIRA bemutató,

TÁNCMŰVÉSZETI bemutató a FÓRUMHÁZ EGYESÜLET táncosaival

A vendégek szórakoztatásáról a Trimédio csoport jóvoltából Madár Veronika, Nédó Olga, Balance Band, Radics Márk, Galát Norbert,  Elek Icu Mentős Laci,  Czimmermann Kitti gondoskodott.

Újdonságnak számított a veterán autók bemutatkozása és “szépség versenye”. Több mint 30 gyönyörű járművet tekinthetett meg a nagyérdemű közönség.

A sportversenyek, főzőverseny díjait a szponzoraink ajánlották fel, akiknek ezúton is köszönjük a támogatást. (Szponzorainkat külön táblázatban tekinthetik meg.)

A díjakat Marjay Gyula és a szponzorok képviselői adták át. Ezt követően baráti beszélgetésekkel zárult a nap, de felmerült a kérdés: Mikor lesz a XX.?

Reméljük, hogy 2017. szeptember első szombatján!

SZFkavelegvartuzo

csapat

VOSZ BPMRSZ csapata tisztességgel helyt állt, de sajnos csak az utolsó helyek egyike jutott. De ettől függetlenül gratulálunk.

 

BPMRSZ_poster_roll_up_2016_Sportnap

Támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

Zugló Tv adása