Idén 11. alkalommal rendezzük meg a Regionális Prima Díj gálánkat

Tisztelt Vállalkozó!

Az idén 11. alkalommal rendezzük meg a Regionális Prima Díj gálánkat, 2017. november 24-én Gödöllőn, a Királyi Kastélyban.

Rendezvényünket már sokaknak nem kell bemutatnunk, mert az elmúlt 10 év alatt Pest megye, nyugodtan mondhatjuk, Budapest kiemelkedő rendezvénye lett. Ehhez persze komoly kitartó munka kellett és olyan vállalkozók, akik éreztek magukban annyi elhivatottságot, hogy támogatták a rendezvényünket, mecénásai voltak a kiválóságoknak.

A rendezvény keretében adjuk át –idén is- a Regionális Év Vállalkozója Díjat, olyan vállalkozók részére, akik példa értékű munkát végeztek az eddigiekben és példaként szolgálhatnak más vállalkozók számára is.

A Regionális PRIMA Díjat ebben az évben is 6 díjazott részére adjuk át és 1 különdíj is gazdára talál.

Itt szeretném felhívni minden olvasónk figyelmét, hogy még egy hét áll rendelkezésre, hogy javaslatot tegyenek a Prima jelöltekre az alábbi kategóriákban.

–          Magyar irodalom
–          Magyar színház- és filmművészet
–          Magyar képzőművészet
–          Magyar tudomány
–          Magyar oktatás és köznevelés
–          Magyar építészet és építőművészet
–          Magyar sajtó
–          Magyar sport
–          Magyar népművészet és közművelődés
–          Magyar zeneművészet

A jelölő lap ITT tölthető le. Kérjük, mielőbb juttassák el javaslataikat.

A rendezvény rangját emeli a csodálatos környezet, a rangos előadókkal rendezett műsoros gálaest, valamint a több fogásos, svéd asztalos vacsorával körített zenés, táncos vigadalom. Az idén is lesz borkóstolás, valamint újdonságként pálinka kóstolót is tartunk.

Idén is lehetőséget biztosítunk a VOSZ tagjai részére, hogy baráti, üzleti társaságuk részére, hogy előzetesen asztalt foglaljanak a rendezvényre egységesen 25.000.- Ft/fő összegért.

Lehetőséget biztosítunk továbbá, hogy a vállalkozások, pénzintézetek támogassák rangos rendezvényünket. Ennek keretében elhelyezhetik roll-up-jukat, kisebb személyre szóló szóró anyagukat, valamint közreműködhetnek a díjak átadásában a gyémánt, arany és ezüst fokozatú támogatóink. Kérem a támogatások ügyében keressék titkárságunkat, Trombitás Krisztina titkárságvezetőt, a titkarsag@vosz-kmrsz.hu elérhetőségen. (A támogatók egyben a rendezvényre tisztelet jegyet kapnak)

A korábbi PRIMA rendezvényekről szóló beszámolókat, kép galériákat honlapunkon nézhetik meg.

Várjuk mielőbbi szíves jelentkezésüket!

Marjay Gyula

elnök