Elnök választás a VOSZ Budapesti és Pest Megyei Regionális Szervezetnél

Marjay Gyula bejelentette, hogy a VOSZ Budapesti és Pest Megyei Regionális Szervezete elnöki teendőit nem tudja  ellátni a VOSZ Alapszabály előírásai miatt, mivel Kormánytisztviselő nem tölthet be vezetői funkciót. De, továbbra is marad az elnökség tagja.

2019. december 30-án a küldöttek értekezlete   Kissné Kászon Gabriellát választották meg elnöknek, aki korábban, mint alelnök tevékenykedett a szervezetben.

Kissné Kászon Gabriella hosszú évek óta aktív résztvevője a kereskedelemnek, ismeri az ágazat szakmai és gazdasági problémáit, buktatóit. Ezen ismeretek birtokában segíti kollégáit mind a VOSZ- ban, mint pedig a Pest megyei kamarában.

Napi szinten követi a szakképzést, annak változásait. Kritikai észrevételeivel segíti annak továbbfejlődését. Alap filozófiája: Valóban igazi kereskedők dolgozzanak a kereskedelemben!

Hathatós támogatója és aktív résztvevője a VOSZ rendezvényeknek, 20 éve tagja szervezetünknek. Nem csak vállalkozói múltja, hanem társadalmi szerepvállalása is elismerést érdemel. 2019-ben a VOSZ Társadalmi szerepvállalásért alapított díjában részesült.