Adófórumok felsőfokon, két felvonásban

Hagyományosan év elején tartja a VOSZ Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezete az adóváltozásokat bemutató vállalkozói fórumokat. Idén két részletben január 23-án és február 6-án került megrendezésre. Az elsőt a BKIK, a másodikat a PMKIK támogatásával rendeztük, melyen részt vett és előadást tartott Tamásné Czinege Csilla a NAV Adószakmai Ügyeiért felelős helyettes államtitkár asszony is, valamint a Budapesti és Pest megyei NAV Igazgatóságok vezetői.

A köszöntések után Tamásné Czinege Csilla a Szolgáltató NAV-ról, valamint a 2020-as adóeljárási változásokról tartott előadást (a résztvevők az előadás anyagát megkapták).

  • Itt többek között elmondta, hogy ez évtől az adóhatóság tájékoztató levélben értesíti a természetes személyeket a foglalkoztatásukra vonatkozó, a foglalkoztató által elmulasztott adókötelezettség (pl. adó- és járulék bevallás és befizetés) megállapításáról.
  • Tovább bővítik az on-line bevallások körét, mely az un. ONYA felületen érhető el és feladja a bevalláshoz szükséges technikai adatokat  Tovább olvasás>>>