VOSZ konferencia meghívó: „Égető problémák – Biztos megoldások II.”

MEGHÍVÓ

 Szeretettel meghívjuk a VOSZ Budapesti és Pest Megyei Regionális Szervezete által megrendezésre kerülő KKV konferenciasorozat második állomására, melynek címe

„Égető problémák – Biztos megoldások II.”

Időpont2022. október 19. szerda 09:30 – 13:00

HelyszínVOSZ-központ, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 53.

(illetve élő Facebook-közvetítéshez csatlakozás)

Ma Magyarországon nincs olyan vállalkozás és nincs olyan ember, akit ne érintene valamilyen módon az egyre súlyosbodó energiaválság, a megemelkedett rezsi, vagy éppen a finanszírozási problémák. A VOSZ céljaival összhangban kötelességünknek érezzük, hogy a lehető legtöbb segítséget tudjuk megadni a vállalkozásoknak. Konferenciánkon ezért a magyar KKV szektor legaktuálisabb problémáit vesszük górcső alá és olyan lehetséges megoldásokat keresünk, amelyek segítségével könnyebben átvészelhető az előttünk álló igen nehéz időszak. Az eseményen bemutatjuk a vállalkozásokat érintő energetikai, gazdasági és politikai helyzetet, képet adunk az árfolyamkockázatokról és az energiahordozók piacáról, és a konferencia résztvevői első kézből kaphatnak információkat a megújuló Széchenyi Kártya Program MAX termékeiről is.

A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Mivel a résztvevők száma korlátozott, ezért annak érdekében, hogy a helyét biztosíthassuk, kérjük mihamarabbi regisztrációját, amelyről megerősítő e-mailt fogunk küldeni.

Kérjük, kattintson erre a linkre a regisztrációhoz

Amennyiben élő közvetítésen keresztül szeretné nyomon követni az eseményt és ezt jelezte a regisztrációnál, egy csatlakozási linket küldünk a rendezvény előtti napokban.

Szeretettel várjuk konferenciánkon!

Marosi László elnök

VOSZ Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezete

________________________________________________________________________________

A részletes program:

09:30 – 10:00    Regisztráció, kávé

10:00 – 10:05    Megnyitó

A rendezvényt megnyitja Marosi László (elnök, VOSZ BPMRSZ)

 

Előadások, kérdések és válaszok

 

10:05 – 10:35    A VOSZ javaslatai az energiaválság pusztító hatásainak enyhítésére

Előadó: Perlusz László (főtitkár, VOSZ)

 

10:35 – 11:15    A KKV-k energiafüggőségének és kiszolgáltatottságának csökkentése

Előadó: Kincses János (ügyvezető igazgató, Electraplan Kft.)

11:15 – 11:55    A vállalkozások pénzügyi lehetőségei – Széchenyi Kártya Program

Előadó: Krisán László (vezérigazgató, KAVOSZ)

 

11:55 – 12:30    Az árfolyamkockázatok veszélyei a vállalatokra

Előadó: Uzonyi Imre (FinAdin Zrt. ügyvezető igazgató)

 

12:30 – 13:00    Networking, büféebéd

 

A konferencián az alábbi kérdésekre adunk válaszokat:

A VOSZ javaslatai az energiaválság pusztító hatásainak enyhítésére: A magyar vállalkozások helyzete a jelenlegi energiapiaci viszonyok között: Európa és a világ gazdasági trendjei: mi várható az előttünk álló időszakban? Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? Előadó: Perlusz László (VOSZ főtitkár)

Általános körkép a magyarországi energetikai helyzetről: Melyek az energiaválság legnagyobb kihívásai? Hogyan lehetne csökkenteni a magyar KKV-k energiafüggőségét és kiszolgáltatottságát? Előadó: Kincses János (az Electraplan Kft. ügyvezető igazgatója)

A vállalkozások pénzügyi lehetőségei – Széchenyi Kártya Program: Hogyan segíthet a munkahelyek megőrzésében a célzottan az energiaintenzív kis- és közepes vállalkozások számára kidolgozott „Feldolgozóipari KKV energiaköltség- és beruházástámogatási” program? Előadó: Krisán László (a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója)

Az árfolyamkockázatok potenciális veszélyei a vállalatokra: Milyen drámai események zajlanak a devizapiacon és a hitel-piacon? Mit jelent az árfolyamkockázat ezeken a piacokon és az energiahordozók piacán? Előadó: Uzonyi Imre (a FinAdin Zrt. ügyvezető igazgatója)

http://vosz-bpmrsz.hu/